Onderstaand vindt u antwoord op de meest gesteld vragen omtrent de deelname aan de Nationale BedrijvenCheck. Mocht uw vraag er niet tussen staan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via 085 3036502. Wilt u liever contact via mail? Stuur dan een mail naar info@nationalebedrijvencheck.nl, wij reageren doorgaans binnen twee uur.

 

Het Preventief Medisch onderzoek wordt u aangeboden door uw werkgever en is een mooi aanbod om uw gezondheid te laten checken. Een PMO begint met het invullen van een vragenlijst, de e-PMO. Deze vragen worden zeer discreet beoordeeld door een huisarts. Mocht die uitslag van de vragenlijst aanleiding zijn voor een vervolgonderzoek dan zult u daarover een bericht ontvangen van een huisarts. Alle gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Buiten u en de artsen kan niemand over deze gegevens beschikken, ook uw werkgever niet.
We hopen natuurlijk dat u kerngezond blijkt te zijn. Maar mocht er toch uit uw e-PMO blijken dat u een gezondheidsrisico loopt, dan ontvangt u hierover een bericht.
Het verwerken van een vragenlijst is afhankelijk van de periode dat werknemers nodig hebben om deel te nemen aan het onderzoek. Kort daarna kan de huisarts de vragenlijsten beoordelen. Wanneer er op uitnodiging van de huisarts een vervolgonderzoek heeft plaatsgenomen wordt er ter plaatse een advies gegeven.
Uw werkgever biedt u een PMO aan en deze spoort in een vroeg stadium gezondheidsrisico's op zodat u actie kunt ondernemen. Een deelname levert een waardevolle bijdrage aan de verbetering van uw gezondheid en levenskwaliteit, is pijnloos en heeft geen bijwerkingen.

Start hier uw PMO! Om terug te gaan naar de startpagina klik hier.