10 Mar

De beste relatiegeschenken bestel je bij Joinz!

De beste relatiegeschenken bestel je bij Joinz!

Promotieartikelen en relatiegeschenken bestellen? Je doet het bij Joinz! Wij voorzien jou van de nieuwste gadgets en het beste beursmateriaal. Uiteraard allemaal bedrukt met jouw logo. Een succesvol bedrijf gaat gepaard met het juiste promotiemateriaal en naamsbekendheid. Wij staan daarom voor je klaar om een product uit te zoeken dat bij jouw bedrijf past!

Wie zijn wij?

Joinz is een ware familieonderneming die is opgezet door tweelingbroers Tom en Bram. Inmiddels kent het bedrijf al 5 werknemers en groeit het snel uit tot een groot succes! En dat is dan ook niet zonder reden. Joinz is gericht op drie belangrijke punten die de onderneming succesvol maken:

  1. Bij Joinz betaal je nooit te veel voor je relatiegeschenken. Joinz koopt zijn producten slim in waardoor jij nooit te veel betaald voor jouw product. Het inkopen van producten is niet alleen een grote succesfactor, maar zorgt er ook voor dat jouw favoriete relatiegeschenk altijd op voorraad is!
  2. Onze pixel-perfecte bedrukking is van hoge kwaliteit. Een warme werktrui met zeefdruk, een Powerbank op zonne-energie met de tampondruk of een digitale bedrukking voor wijnetiketten. Wij kiezen de beste bedrukkingstechniek voor jouw product!
  3. Klant is bij ons écht koning. Ben je benieuwd hoe jouw product met logo er uit komt te zien? Onze ontwerpsters sturen je een vrijblijvend en gratis drukvoorbeeld op. Heb je een vraag over een product of over een ontwerp? Wij staan altijd voor je klaar dus stuur ons gerust een berichtje of bel ons als je een vraag hebt.

Relatiegeschenken bedrukken

Verwelkom je een nieuwe zakenpartner? Of toon wil je je waardering voor je collega’s tonen? Laat bij Joinz dan jouw relatiegeschenken bedrukken met logo. Van moderne relatiegeschenken zoals Powerbanks op zonne-energie, draadloze opladers en bluetooth speakers tot echte classics zoals een fles wijn met eigen etiket of een luxe borrelplank met gegraveerd logo. Je vind het allemaal bij Joinz!

Met een goed relatiegeschenk onderhoud je de band tussen jouw en je zakenpartnets. Erg belangrijk dus! Wij helpen je daarom graag verder om het perfecte geschenk te creëren.

Promotiemateriaal bedrukken

Sta jij binnenkort op de beurs met jouw bedrijf? Of promoot jij je bedrijf op een ander event? Het kiezen van het juiste promotiemateriaal is dan de sleutel tot succes. Het ideale promotiemateriaal moet aan drie belangrijke punten voldoen:

  1. Prijs; Joinz levert gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding.
  2. Opvallen; Hoe blinkt jouw promotiemateriaal uit vergeleken met je concurrenten? Joinz levert origineel en hip promotiemateriaal om extra mee op te vallen.
  3.  Toepassing; Is het gekozen promotiemateriaal goed voor mijn doelgroep? Pennen en sleutelhangers zijn voorbeelden van ‘neutrale’ promotieartikelen waar iedereen wel wat aan heeft.

Joinz biedt een ruim assortiment aan promotieartikelen aan. Van pennen en notitieblokken tot tote bags en rugzakjes. Allemaal bedrukt met jouw logo! Neem dus gauw een kijkje op onze webshop en vind een product dat bij jouw bedrijf en budget past!

+